Adrian Apostol

Eu sunt fondatorul și partenerul de conducere al agenției Ideologiq. Am o experiență de peste 17 ani în domeniul digital și am coordonat proiecte majore pe piața locală și internațională.

Am lucrat ca manager de proiect pentru Netbridge, compania de Internet Nr 1 din România, la începutul anilor 2000. În 2006 m-am alăturat echipei de lucru la Apropo Media unde am coordonat proiecte precum Sport.ro și Profesiionline.ro. Din 2007, ca antreprenor, am colaborat cu cele mai importante agentii de publicitate din Romania (Ogilvy, Draft FCB, Publicis, Momentum). În 2011 am fondat agenția Advanced Ideas.

Am coordonat un număr mare de proiecte pentru mari clienți precum Bucovina, GSK, Allegro, Bricodepot, Medlife și Michelin. În 2017 am lansat Ideologiq după procesul de rebranding al Advanced Ideas. Acum lucrez la procesul de lansare a companiei în regiunea din apropiere (Grecia, Ungaria, Serbia și Bulgaria) și dezvolt strategia de creștere pe termen mediu și lung, local și internațional.

Din ianuarie 2020 am preluat comunicarea pentru Rapid Bucuresti, sectia Handbal, din pozitia de Director de marketing.

Este clubul pentru care respir de la 7 ani si pe care imi doresc sa il vad in cativa ani in topul echipelor de handbal din Romania.